• Fri. May 20th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Wie is Gold River of Lost Ark, en waarom treedt hij af?

May 14, 2022


Er is veel nieuws geweest over de gamedirecteur van Lost Ark. Tijdens Gold River’s ambtstermijn als regisseur werd Lost Ark een enorm succes. Hij beëindigt echter binnenkort zijn ambtstermijn omdat hij aan het eind van het jaar terugtreedt.

Ziekte van Lost Ark-regisseur Gold River

Gold River was een paar jaar game director voor Lost Ark, maar in december 2022 zal hij niet langer actief zijn als regisseur. Zijn ernstige gezondheidsproblemen, in combinatie met de zware werklast van een speldirecteur, hebben hem veel stress bezorgd. Eind 2022 of begin 2023 wordt een nieuwe directeur benoemd.

Verwant: Beste PvP-lessen in Lost Ark

Gold River onthulde zijn verslechterende gezondheid tijdens een… Koreaanse ontwikkelaar uitzending. Hij zei dat zijn gezondheid zo slecht was dat er een ambulance stand-by stond tijdens een LOA-ON evenement dat hij bijwoonde. Met dat soort nieuws is het geen wonder dat hij zo sterk voelt om Lost Ark te verlaten.

Met een tweet met een gouden medaille en een golf, erkende Lost Ark het grote nieuws. We gaan ervan uit dat Gold River wordt erkend, wat niet veel is, maar een goede boodschap van solidariteit met de regisseur.

Kijk voor meer informatie over Lost Ark op Beste solo PvE-lessen in Lost Ark of Alle Mokoko Seed-locaties op Unknown Island in Lost Ark hier op Pro Game Guides!