• Sat. Jul 2nd, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Waar vind je ijzer in V Rising

May 20, 2022


In V Rising heb je materialen nodig om nieuwe uitrustingen te maken en je kasteel te upgraden. IJzer is een enorm belangrijke hulpbron in het spel, omdat het nodig is om ijzeren staven te maken om de volgende laag wapens en bepantsering na koper te maken. Hier is de beste plaats om ijzererts te verbouwen.

Spookachtige ijzermijn

Screenshot door Pro Game Guides

De beste locatie aan het begin van het spel om ijzer te smeden is de Spookachtige ijzermijn. Om ijzer te verzamelen heb je een koperen foelie. Deze locatie is een mijn ten noorden van Farbane Woods, met een groot aantal ijzerafzettingen die regelmatig respawnen. Je zult ook verschillende kisten rond de mijn vinden en een V Bloed baas op de bodem van de mijn.

Wees oplettend in dit gebied omdat het veel milieuvallen en vijanden op hoog niveau bevat. Je moet alleen naar deze mijn reizen als je in de buurt bent 35-40 versnellingsniveau.

Hoe maak je ijzeren ingots

Om ijzeren wapens te maken, moet je eerst het ijzererts in blokken veranderen. Dit wordt gedaan door een oven bouwen in je kasteel. De oven vereist 480 steen en 60 kopererts om te bouwen. Plaats je ijzererts in het invoergedeelte en de ijzerstaven beginnen te smelten. Een enkele ijzerstaaf vereist 20 ijzererts maken.

Voor meer informatie V stijgtwij bij Pro Game Guides hebben u gedekt met gidsen zoals Hoe knutselen werkt in V Rising en Hoe het versnellingsniveau te verhogen in V Rising – nivellering uitgelegd