• Sat. Jul 2nd, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Verdachte van Los Angeles die naar verluidt twee El Monte-politieagenten heeft vermoord, stierf door zelfmoord: Lijkschouwer

Jun 24, 2022


NIEUWEJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Noot van de redactie: dit verhaal gaat over zelfmoord. Als u of iemand die u kent zelfmoordgedachten heeft, neem dan contact op met de National Suicide Prevention Lifeline op 1-800-273-TALK (8255).

De verdachte die wordt beschuldigd van het doden van twee Californische politieagenten stierf tijdens een schietpartij op dinsdagavond door zelfmoord nadat hij naar verluidt het paar agenten had neergeschoten.

Justin William Flores, 35, heeft er naar verluidt twee vermoord El Monte, Californië politieagenten terwijl ze reageerden op meldingen van een steekpartij in een motel.

Toen de officieren, Cpl. Michael Paredes en agent Joseph Santana naderden de verdachte, er vond een vuurgevecht plaats en beide agenten werden neergeschoten. Ze werden later dood verklaard in een ziekenhuis in Los Angeles.

Het kantoor van de medische onderzoeker-lijkschouwer van Los Angeles County heeft vastgesteld dat Flores is overleden door zelfmoord als gevolg van een schotwond in het hoofd, volgens de website.

AANKOMST VAN LOS ANGELES LAAT GEORGE GASCON LOS NA DOODGEVOERDE OFFICIEREN: ‘GEEN VERANTWOORDING’

Deze foto, geleverd door het California Department of Corrections and Rehabilitation, toont Justin William Flores, de vermeende schutter in een vuurgevecht in Zuid-Californië waarbij twee politieagenten werden gedood op dinsdag 14 juni 2022 in El Monte, Californië. Flores werd geïdentificeerd als de verdachte door het Los Angeles County District Attorney's Office op woensdag 15 juni 2022.

Deze foto, geleverd door het California Department of Corrections and Rehabilitation, toont Justin William Flores, de vermeende schutter in een vuurgevecht in Zuid-Californië waarbij twee politieagenten werden gedood op dinsdag 14 juni 2022 in El Monte, Californië. Flores werd geïdentificeerd als de verdachte door het Los Angeles County District Attorney’s Office op woensdag 15 juni 2022.
(California Department of Corrections and Rehabilitation via AP)

Flores had een eerdere veroordeling tot staking en kreeg ook een proeftijd van twee jaar omdat hij een misdadiger was in het bezit van een vuurwapen. De zin is in lijn met het beleid van Los Angeles officier van justitie George Gascondie voor de rechtbank is gedaagd wegens zijn behandeling van three-strike-zaken.

Flores was een bendelid dat op het moment van de schietpartij een proeftijd had voor een wapenbezit nadat hij een milde straf had gekregen via een pleidooiovereenkomst.

Dankzij het beleid van Gascon kon Flores geen wedstrijd pleiten en een lichte straf krijgen, ondanks dat er een staking op zijn strafblad stond.

GESLACHTE LA AREA POLITIEBEDIENINGEN WERDEN ‘OVERVALLEN’ DOOR ‘LAAF’ TERWIJL ‘PROBEREN EEN GEZIN TE REDDEN’, ZEGGEN AMBTENAREN

De stad El Monte heeft aangekondigd dat korporaal Michael Paredes en officier Joseph Santana zijn omgekomen tijdens hun werk.

De stad El Monte heeft aangekondigd dat korporaal Michael Paredes en officier Joseph Santana zijn omgekomen tijdens hun werk.
(Stad El Monte)

Bronnen binnen het kantoor van de officier van justitie vertelden Fox News dat Flores waarschijnlijk een gevangenisstraf van maximaal drie jaar zou hebben gekregen als hij in februari 2021 werd vervolgd.

Het kantoor van Gascon vertelde Fox News dat Flores geen “gedocumenteerde geschiedenis van geweld” had toen hij werd veroordeeld.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Los Angeles County District Attorney George Gascon spreekt op een persconferentie, 8 december 2021 in Los Angeles.  Volgens een memo draaide Gascon donderdag een richtlijn terug die aanklagers verbood om borgtocht in contanten te vragen.

Los Angeles County District Attorney George Gascon spreekt op een persconferentie, 8 december 2021 in Los Angeles. Volgens een memo draaide Gascon donderdag een richtlijn terug die aanklagers verbood om borgtocht in contanten te vragen.
(Foto door Robyn Beck / AFP)

“De straf die hij kreeg in de vuurwapen geval was consistent met de resoluties van zaken voor dit soort delicten, gezien zijn criminele verleden en de aard van het misdrijf”, staat in de verklaring. “Op het moment dat de rechtbank hem veroordeelde, had de heer Flores geen gedocumenteerde geschiedenis van geweld.”

Louis Casiano en Bill Melugin van Fox News hebben bijgedragen aan dit rapport.