• Fri. May 20th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Terugkeerdatum FFXIV Housing Lottery bevestigd voor deze maand

May 14, 2022


Een maand na Square Enix de mogelijkheid voor spelers om huizen te kopen uitschakelen in zijn MMO-spelheeft producer Yoshi-P eindelijk de retourdatum van Final Fantasy XIV Housing Lottery voor later deze maand bevestigd – met onderhoud en testen die op maandag beginnen.

Vanaf patch 6.1 met de Endwalker-uitbreiding, introduceerde het Final Fantasy XIV-team een ​​huisvestingssysteem voor de woonwijk Empyreum. Dit wordt beheerst door een loterijsysteem waarbij spelers willekeurig worden gekozen voor een stuk grond, wat goed werkte – totdat het niet deedhet winnende getal nul kiezen ondanks dat geen enkele speler het kan selecteren.

In een nieuwe update, bevestigt producer Naoki Yoshida dat het team eindelijk “de voorbereidingen heeft voltooid om onze fixes te implementeren en loterijgegevens te herstellen”. Het team zal aanstaande maandag 16 mei onderhoud plegen om de juiste loterijresultaten te herstellen, en eventuele “tijdelijke opschortingen” bij het kopen van grondaankopen en verhuizingen worden opgeheven. Winnaars hebben tot de volgende loterijcyclus de tijd om hun percelen te claimen, en zelfs als hun ticket is terugbetaald, kunnen ze de aankoop nog steeds afronden – hoewel Yoshida spelers vriendelijk verzoekt om hun terugbetaalde aanbetaling vrijwillig terug te betalen.

Zodra Square Enix bevestigt dat alle reparaties zijn gelukt, wordt de huisvestingsloterij correct hervat op 26 mei om 8.00 uur PDT / 11.00 uur EDT / 16.00 uur BST. Tot slot biedt Yoshida zijn “excuses aan voor de problemen en het ongemak dat deze problemen hebben veroorzaakt” en het team zal “er alles aan doen om uw gegevens veilig te herstellen, eventuele resterende problemen op te lossen en u allemaal een eerlijke en functionele huisvestingsloterij te bezorgen systeem”.

Elders in Final Fantasy-nieuws bevestigt Yoshida dat: Final Fantasy XVI bevindt zich in zijn “laatste fase” van ontwikkeling en de volgende trailer is klaarblijkbaar – dus verwacht het binnenkort te zien.