• Sun. Dec 4th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Solana heeft belangrijke ondersteuning om verdrinking te voorkomen, hoe lang kan dit duren?

Sep 22, 2022

[ad_1]

De prijs van Solana (SOL) is volatiel geweest ten opzichte van tether (USDT), wat meer pijn veroorzaakt voor hodlers. Ondanks het feit dat hij zo sterk is, is de prijs van Solana (SOL) de afgelopen weken gestegen van $ 30 naar ongeveer $ 45, omdat veel beleggers hoopten op meer oplevingen tot ongeveer $ 60. De Solana (SOL)-prijzen werden afgewezen en zijn blijven dalen zonder noemenswaardige opleving. (Gegevens van Binance)

Solana (SOL) Prijsanalyse op de weekgrafiek

De prijs van SOL daalde van $ 250 naar ongeveer $ 30, een daling van meer dan 70% ten opzichte van het hoogste punt ooit. Na het wekelijkse dieptepunt van $ 32 te hebben bereikt, steeg de prijs van SOL tot $ 45, wat blijk gaf van grote kracht, aangezien veel vaste prijzen en verwachtingen voor een rally teruggingen naar $ 60, maar de prijs werd afgewezen.

Op de wekelijkse chart vormde de prijs van SOL een neerwaartse trendlijn terwijl het deze weerstandslijn bleef respecteren, en kaatste terug om zijn bearish run voort te zetten. Desalniettemin werd de prijs van SOL na een tijdje afgewezen uit de trendlijnweerstand en kon deze trendlijn niet breken.

SOL handelt boven het belangrijkste ondersteuningsniveau van $30; de prijs van SOL moet boven dit niveau blijven om te voorkomen dat de prijs naar $ 24-$ 20 daalt. Met de prijs van SOL die deze steun vasthoudt, kunnen we mogelijk hoger handelen naar de $ 35-regio. Een doorbraak onder $30 zou duiden op een terugkeer naar zones met een lagere vraag en een terughoudendheid van stieren om kooporders in te voeren, omdat er meer agitatie zou zijn voor lagere prijzen.

Om de bullish trend te hervatten, moet de prijs van SOL breken en boven de trendlijnweerstand blijven die verhindert dat de prijs van SOL hoger wordt. Als de prijs van SOL de trendlijnweerstand blijft verwerpen, kan de prijs dalen omdat er meer verkooporders zijn dan kooporders.

Wekelijkse weerstand voor de prijs van SOL – $ 45.

Wekelijkse ondersteuning voor de prijs van SOL – $ 30.

Prijsanalyse van SOL op de dagelijkse (1D) grafiek

Dagelijkse SOL-prijsgrafiek | Bron: SOLUSDT op Tradingview.com

Het dagelijkse tijdsbestek voor SOL-prijzen blijft verslechteren naarmate de prijzen naar beneden zakken, met prijzen variërend in een kanaal met $ 45 als weerstand en $ 30 als ondersteuning.

De prijs van SOL moet hieruit breken bereik kanaal met een aanzienlijk volume om de meeste beleggers hoop en opluchting te geven. Een break en close onder $30 zou slecht zijn voor de SOL-structuur, omdat de prijs meer verkooporders en paniek zou veroorzaken. Als de prijs van SOL breekt en sluit boven $45, zien we mogelijk een kleine opluchting naar het bereik van $60-$80.

De Relative Strength Index (RSI) voor SOL staat boven de 40 op de daily chart, wat wijst op meer verkoopordervolume.

Dagelijkse weerstand voor de SOL-prijs – $ 45.

Dagelijkse ondersteuning voor de SOL-prijs – $ 30.

Featured Image From zipmex, Charts From Tradingview

[ad_2]