• Fri. May 20th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Skyrim-clip laat zien dat Forgemaster vreemd reageert na gevecht

May 14, 2022


Een Skyrim-speler verslaat de DLC van The Forgemaster of Dawnguard, die vreemd reageert nadat hij is omgevallen en doelloos door de kamer begint te draaien.

vijanden binnen Skyrim het is bekend dat ze rondvliegen of slap worden nadat ze zijn gedood vanwege de ragdoll-fysica van het spel, wat resulteert in enkele hilarische momenten na intense gevechten. Een Skyrim fan merkte dat The Forgemaster op zo’n manier reageerde nadat hij was gedood boven de ventilatieopeningen in het midden van de arena waarin hij is gevonden.

Reddit-gebruiker Card444 plaatste onlangs een clip van hun avonturen in Skyrim waarin ze zoeken via de Dawnguard-DLC opgenomen in de meeste heruitgaven van de RPG. De Skyrim speler vecht tegen The Forgemaster of the Aetherium Forge, de laatste baas van Card444’s actieve questline, en hun video toont de laatste momenten van het gevecht. Hoewel The Forgemaster aan het begin van het gevecht uit magma oprijst, reageert zijn lichaam onverwachts op een ventilatieopening met vuur dat door de openingen prikt.

GAMERANT VIDEO VAN DE DAG

VERWANT: Vreemde Skyrim-clip toont Ice Wraith die trappen gebruikt om speler te bereiken

De clip van Card444 begint met de speler die een geladen slag maakt bij The Forgemaster met hun twee handig Skyrim wapen en twee lichtere vervolgaanvallen die de metalen baas onmiddellijk daarna raken. Hoewel het niet helemaal duidelijk is welke betovering Card444 op hun tweehandige bijl heeft, krijgt de baas een paarse glans nadat het effect de Centurion heeft geraakt, wat suggereert dat het Shock of Soul Trap heeft. Deze aanvallen laten zien dat de gezondheidsbalk van The Forgemasters van ongeveer een vijfde naar nul gaat, en de vijand laat nog een laatste vurige aanval toe voordat hij stijf omvalt om over de eerder genoemde warmte-opening te rusten.


Terwijl de Skyrim speler naar het lijk van de Forgemaster loopt om het te plunderen nadat het gevecht is afgelopen, kunnen ze de inventaris niet openen voordat het door de kamer begint te draaien. Misschien als gevolg van het vuur onder de ventilatieopening, stort The Forgemaster in en begint het dode lichaam van de baas door de kamer te vliegen als SkyrimDe ragdoll-fysica neemt het over. Een van zijn armen steekt aanvankelijk in de warmte-opening, terwijl de rest van het lijk rond dat zwaartepunt slingert, maar zelfs nadat de arm is losgelaten, De Forgemaster wordt vreemd genoeg weggestuurd als een speler die sterft aan een kritieke hit.

Vanwege het komische karakter van de reactie van The Forgemaster op het verlies van Card444, hebben verschillende Skyrim spelers hebben gewezen op de overeenkomst tussen de reactie van de baas en breakdance. Anderen beweerden dat de Skyrim baas kreeg een driftbui nadat hij het gevecht had verloren en wilde de speler nog niet belonen met buit. Hoewel het momenteel onduidelijk is welke bug van invloed is op The Forgemaster, is het onwaarschijnlijk dat Bethesda Softworks het probleem zal oplossen, aangezien het een onschadelijke visuele is zoals zovelen andere storingen Skyrim.


Skyrim is nu beschikbaar voor Nintendo Switch, pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

MEER: Skyrim: Waanzinnige uitgelegdgrand theft auto 5 hoofdrolspelers

Grand Theft Auto Leaker zegt dat dit de eerste afbeelding is van GTA 6

Lees volgende


Over de auteur