• Sat. Jul 2nd, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Om iMessage skar bort båda ändarna av dina tweets är du inte ensam

Feb 19, 2022

På torsdagen skrev jag att Twitter hade en tuff februari efter att ha upplevt problem för andra gången på en vecka, och på fredagen hade företaget att göra med en konstig iMessage-bugg. Om du var på en Apple-enhet och sms:ade en tweet till din kompis på en Apple-enhet, skulle de första och sista tecknen i tweeten inte dyka upp. Som rapporterats av 9to5Mac verkade tweetförhandsvisningar som skickades via iMessage sakna de första och sista tecknen i tweeten, vilket gjorde att de lästes konstigt.

Jag och en annan Verge-skribent har också upplevt detta fel. Så här visade Apples meddelandeapp på min iPhone, Mac och Apple Watch en tweet som jag skrev igår:

När den nåddes för en kommentar sa Twitter-talespersonen Stephanie Cortez ursprungligen att felet verkade ha åtgärdats, men det visar sig att så inte var fallet – Cortez sa kort efter att vi först publicerade den här artikeln att företaget var medvetet om problemet och tittade på en fix. När jag kollade sent på fredagskvällen fixades felet åt mig på alla mina enheter. Apple svarade inte på en begäran om kommentar.