• Mon. Jul 4th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

No Man’s Sky Switch Edition komt dit najaar uit

Jun 24, 2022


No Man’s Sky-maker Hello Games werkt samen met Bandai Namco om zijn succesvolle survival-titel naar de Nintendo Switch te brengen. We wisten van een Nintendo Direct die eerder dit jaar werd uitgezonden, de game was komt naar de draagbare console vóór de aankondiging van vandaag. De laatste vermelding van het project kwam echter met een zomerreleasevenster, dat nu is teruggeduwd. Maar vage tijdframes behoren tot het verleden, No Man’s Sky komt officieel naar de Switch op 7 oktober.

Fans over de hele wereld kunnen in oktober een fysieke of digitale versie van de game ophalen. Naast de lancering van de Nintendo-console kunnen PlayStation 5-bezitters op dezelfde datum een ​​fysieke geremasterde editie kopen. De remaster komt met alle eerder uitgebrachte inhoud inbegrepen, wat bij optelling betekent dat nieuwe generatie PlayStation-bezitters toegang hebben tot in totaal 20 verschillende updates.

Kijkend naar de lange geschiedenis van de titels en de nieuwe sprong op de Switch, merkte Sean Murray, de oprichter van Hello Games, het volgende op.

No Man’s Sky op dit kleine draagbare apparaatje voelt zowel volkomen natuurlijk als totaal onwaarschijnlijk tegelijk. Dit was een echte moonshot voor ons kleine team. No Man’s Sky is gebouwd rond procedurele generatie, wat betekent dat de console alles genereert wat je ziet. Dit maakt het zoveel moeilijker om onze game naar zoiets als de Switch te brengen, maar ik denk dat dit team nooit gelukkiger lijkt dan wanneer ze bijna onmogelijke dingen proberen te doen.

De fysieke versie van PlayStation 5 zal een geremasterde schijf bevatten met alle 20 updates en is een geweldige plek voor mensen om in het spel te springen. Het is voor het eerst sinds de lancering van Beyond in 2019 dat je een exemplaar van No Man’s Sky in de winkels kunt kopen. De doos van die versie pochte “Bevat alle 7 belangrijke updates”. Het feit dat we op het punt staan ​​onze 20e gratis update te krijgen, herinnert ons eraan hoe druk we het de afgelopen 3 jaar hebben gehad!

De geremasterde edities van No Man’s Sky’s Switch en PS5 worden op 27 oktober uitgebracht, maar je kunt ook een exemplaar van de game kopen op alle grote platforms.