• Sun. Jun 4th, 2023

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Låt oss leka herrelösa, hänga med hundar och bygga en Gundam

Dec 1, 2022

[ad_1]

Om du har spenderat någon tid på Twitter, kanske du har sett Stray släpptes. Och vet du vad? Dess ganska bra! Så bra, faktiskt katter verkar älska det. Men vad tycker hundar (det överlägsna husdjuret, om vi är ärliga mot oss själva) om detta kattäventyr?

Vi har anlitat Regan, min riktiga chihuahua, för att hjälpa oss att spela Stray. Se när hon nästan omedelbart somnar i mitt knä medan jag spelar den första timmen eller så. Om du har några frågor, hoppa gärna in i chatten och fråga!

Men det är inte allt. Jag övertygade nyligen chefredaktör Andrew Reiner att låta mig använda mitt företagskreditkort för att köpa en Gundam-modell. Så rent juridiskt måste jag nu göra något arbetsrelaterat med det. Låt oss bygga det on stream. Det stämmer, det är en dubbelfunktion ikväll, gott folk! Katter och Mecha. Vilken tid att leva i.

Allt går ner på vår Twitch kanal kl. 15.30 Central Time (16.30 Eastern / 13:30 PM Pacific). Vi ses där![ad_2]