• Fri. May 20th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Kirby-fans vinden het geweldig dat de opnieuw uitgebrachte trailer van Crystal Shards wordt geadverteerd met bloed en geweld

May 14, 2022


Kirby-fans lachen om het feit dat de re-release van Kirby and the Crystal Shards op de Switch een “T for Teen”-rating heeft gekregen vanwege Blood and Violence.

Een van de dingen die de Kirby-gemeenschap het leukst vindt aan de serie, is de neiging om het grootste deel van het spel zo schattig en knuffelig over te komen, voordat ze plotseling een eldritch-monster als de eindbaas erin gooit die niet zou misstaan ​​in enkele van de donkere Final Fantasy-games. De serie is er nu bekend om geworden, maar het is interessant om terug te kijken op oudere games in de serie en te zien hoe ze nu zouden worden waargenomen.

Verwant: Degraderen is het beste deel van Switch Sports

Dat is precies hoe het leek alsof Nintendo te maken had met de Switch Online-heruitgave van Kirby and the Crystal Shards, ook bekend als Kirby 64. De studio heeft een trailer voor de game op Twitter uitgebracht, die begint met een PEGI-classificatie die beweert dat de game heeft de classificatie “T for Teen” gekregen voor zijn “Blood” en “Violence”.

THEGAMER VIDEO VAN DE DAG

Dit bracht meteen de Kirby-gemeenschap op gang, met fans van de serie die lachten dat de game in 2022 een meer volwassen beoordeling lijkt te hebben gekregen dan de “E voor iedereen” die hij wist terug te krijgen toen het oorspronkelijk werd uitgebracht. De meesten geven de eindbaas van het spel, Zero 2, de schuld, een gigantische oogbol die eruitziet alsof hij bloedt en explodeert wanneer je hem raakt.

In werkelijkheid is de redenering hiervoor dat de beoordeling van toepassing is op de Nintendo Switch Online-service als geheel, niet specifiek voor Kirby en de Crystal Shards. Als Conker’s Bad Fur Day bijvoorbeeld ooit aan de service is toegevoegd, moet elke andere trailer daarvoor de beoordeling “M voor Mature” krijgen.

Dat heeft de Kirby-gemeenschap er niet van weerhouden fanart tekenen, memes maken en ruzie maken over de vraag of een Kirby-game ooit zo’n beoordeling zou kunnen krijgen. Het is ook niet ver van de waarheid, aangezien Zero 2 er echt uitziet alsof het bloedt als je erop slaat en er is zeker veel geweld in Kirby-games. Kijk maar naar de rating van The Forgotten Land’s Fear van eerder dit jaar om te zien wat er kan gebeuren.

Volgende: Andere games kunnen leren van hoe EA Dead Space heeft gepromootSilent Hill Tesco

Silent Hill-trends terwijl fans de Britse setting belachelijk maken

Lees volgende


Over de auteur