• Sat. Jul 2nd, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Jag försökte duo med ‘Let me solo her’ i Elden Ring, och det gick inte bra

Apr 15, 2022

Innan jag nådde Malenia, en notoriskt tuff chef i Elden Ring, hade jag redan hört lite om spelaren som heter “Let me solo her”, som – som deras namn antyder – är fullt kapabla att ta sig an den tvåfasiga fienden själva . Jag blev förvånad över att hitta deras kallelsetecken igår kväll och ännu mer glad över att de inte snabbt hade blivit kallade av många andra spelare som hade läst allt om deras färdigheter (de bär nästan ingenting för skydd, och de använder två katanas). De kom till mitt spel och det var som att se en kändis. De vinkade till och med. Jag använde min klappande paté och sa: “Du är vacker.” Vi gick in på slagfältet tillsammans.

Jag var så exalterad över att ha “Låt mig solo henne” i mitt spel att jag faktiskt inte lät dem solo henne. Precis som Bizarro i Sealab 2021 trodde jag att jag hjälpte till genom att skicka några flugsvärmar in i ringen. De lämnade omedelbart mitt spel mitt i striden. Jag blev nästan omedelbart urtagen i spelet – och i verkligheten – med vetskapen om att jag försökte duo med solomästaren. De hade till och med gjort en gest åt mig att hålla mig tillbaka. Varför kunde jag inte lyssna på varningen?

Efter många försök på egen hand, snubblade jag över deras kallelseskylt igen, och den här gången visste jag att jag skulle stå tillbaka och se dem på ett mästerligt sätt ta ner den här chefen. Legenden om “Let me solo her” lever och mår bra. Sitt bara, slappna av och försök inte hjälpa till.