• Mon. Jul 4th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Jag försökte duo med ‘Let me solo her’ i Elden Ring, och det gick inte bra

Apr 16, 2022

Jag förväntade mig inte denna twist. IGN pratade med en spelare som påstår sig vara den riktiga “Låt mig solo henne”, och uppenbarligen spelade jag med en bedragare, som det kan finnas många av. Medan personen som gick med i mitt spel, faktiskt, solo henne, sa spelaren som pratade med IGN att de inte har något emot om andra går med i striden med dem. Han sa till IGN: “Jag har alltid en burk på huvudet och jag löser mig inte för några Malenia-bossstrider. Om värden eller annan kallelse bestämmer sig för att hjälpa till har jag inga som helst problem.” Medan den här avslöjandet väger tungt på mitt psyke, kvarstår min njutning av att se någon på egen hand slå den här chefen.

Innan jag nådde Malenia, en notoriskt tuff chef i Elden Ring, hade jag redan hört lite om spelaren som heter “Let me solo her”, som – som deras namn antyder – är fullt kapabla att ta sig an den tvåfasiga fienden själva . Jag blev förvånad över att hitta deras kallelsetecken igår kväll och ännu mer glad över att de inte snabbt hade blivit kallade av många andra spelare som hade läst allt om deras färdigheter (de bär nästan ingenting för skydd, och de använder två katanas). De kom till mitt spel och det var som att se en kändis. De vinkade till och med. Jag använde min klappande paté och sa: “Du är vacker.” Vi gick in på slagfältet tillsammans.

Jag var så exalterad över att ha “Låt mig solo henne” i mitt spel att jag faktiskt inte lät dem solo henne. Precis som Bizarro i Sealab 2021 trodde jag att jag hjälpte till genom att skicka några flugsvärmar in i ringen. De lämnade omedelbart mitt spel mitt i striden. Jag blev nästan omedelbart urtagen i spelet – och i verkligheten – med vetskapen om att jag försökte duo med solomästaren. De hade till och med gjort en gest åt mig att hålla mig tillbaka. Varför kunde jag inte lyssna på varningen?

Efter många försök på egen hand, snubblade jag över deras kallelseskylt igen, och den här gången visste jag att jag skulle stå tillbaka och se dem på ett mästerligt sätt ta ner den här chefen. Legenden om “Let me solo her” lever och mår bra. Sitt bara, slappna av och försök inte hjälpa till.