• Fri. May 20th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Hoe toegang te krijgen tot de kaart in Evil Dead The Game

May 14, 2022


De tutorial laat de speler niet de kaart zien, wat het belangrijkste aspect van Evil Dead The Game is. In feite kun je de tutorial en het hoofdspel doorlopen en je niet realiseren dat je meer kunt doen dan alleen de minimap gebruiken. U kunt een grotere kaart gebruiken om locaties te markeren en te bepalen waar u heen moet om ze te bereiken.

Welke knop opent de kaart in Evil Dead The Game?

Je kunt de kaart op elk punt in het spel openen door op de Kaart knop. Druk op PlayStation op de Touchpadvoor Xbox, druk op de Rug en druk op de pc op de M toets om toegang te krijgen tot de hoofdkaart. Bovendien kunt u vanuit het menu Inventaris toegang krijgen tot de kaart door door de opties te bladeren.

Verwant: Komt Evil Dead The Game naar Steam?

Het is gemakkelijk om dit in het spel te missen, maar het is belangrijk voor elke playthrough, inclusief de missies voor één speler. Je moet altijd de hoofdkaart gebruiken voordat je iets gaat doen, zodat je niet doelloos ronddwaalt. Je hebt het nodig als je een overlevende bent en alleen de locatie van een kaartstuk krijgt, dus je moet ernaartoe rijden.

Ga voor meer informatie over Evil Dead The Game naar Hoe te winnen als Survivor in Evil Dead The Game of Hoe je Evil Dead The Game online kunt spelen met vrienden hier op Pro Game Guides!