• Sun. Jan 29th, 2023

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Hoe de TP-meter in The DioField Chronicle te vullen

Sep 22, 2022

[ad_1]

De DioField Chronicle heeft een interessante oproepfunctie die gebruikmaakt van een monteur genaamd TP. Deze meter kan worden gevuld om verwoestende dagvaardingen in je voordeel te gebruiken in de strijd. Dus hier leest u hoe u de TP-meter in The DioField Chronicle vult.

De TP-meter gebruiken in The DioField Chronicles

Om de TP-meter in The . te vullen DioField Chronicle, moet je vijanden verslaan en de Blue Jade-fragmenten plunderen die af en toe kunnen vallen nadat je ze hebt gedood. Door deze fragmenten te plunderen, zullen ze de TP-meter gedeeltelijk vullen.

Er zijn drie fasen van de TP-meter, weergegeven door cirkels binnen deze meter – je kunt in totaal drie TP verdienen. Zodra de meter eenmaal gevuld is, licht een van de binnenste cirkels op, wat betekent dat die ene TP nu kan worden gebruikt. Je kunt deze meter dan nog twee keer vullen om de andere twee cirkels te verlichten om maximaal drie TP te hebben.

Verwant: HP herstellen in The DioField Chronicle

Zodra een level beschikbaar is, kun je een Magilumic Orb gebruiken om een ​​wezen op te roepen ten koste van het verliezen van je TP. Aan het begin van het spel heb je een bekend wezen genaamd Bahamut. Als je één meter vol hebt, kun je Bahamut oproepen om enorme schade toe te brengen aan je vijanden.

Afbeelding door Pro Game Guides

Naarmate je verder komt in het spel, verdien je echter meer Magilumic Orbs met verschillende TP-vereisten. Sommige vereisen dat je twee TP’s hebt om te vullen voor gebruik, en andere hebben ze misschien alle drie nodig.

Je moet beslissen of het de moeite waard is om je TP-meter maximaal te vullen en een Magilumic Orb te gebruiken die drie TP vereist. Of gebruik meerdere, één TP Orbs over meerdere opeenvolgende gevechten. Het is een simplistische monteur, maar wel een met veel diepgang en strategie.

Voor meer, De DioField-gidsen op Pro-gamegidsen. Uitchecken Alle statistieken en attributen in The DioField Chronicle en wat ze betekenen en Is er Permadeath in The DioField Chronicle?

[ad_2]