• Sat. Jul 2nd, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Garmin’s nieuwste fietsaccessoire combineert drie producten in één

May 20, 2022


Garmin radar achterlichtcamera
Garmin

Garmin heeft vandaag een nieuw 3-in-1 Varia-radarsysteem aangekondigd om fietsers en motorrijders veilig op de weg te houden. De Garmin Varia RCT715 is een radar-geactiveerd achterlicht met een ingebouwde camera die je in de gaten houdt.

Zoals elke doorgewinterde fietser weet, maakt Garmin een aantal uitstekende producten die ons veilig op de weg proberen te houden. Van radarsystemen tot fietscomputers aanbod navigatie en GPS.

Het Garmin Varia-systeem biedt naar achteren gerichte radar om rijders te waarschuwen voor voertuigen die hen van achteren naderen. Je krijgt een hoorbare en zelfs een visuele waarschuwing als de Varia is aangesloten op een Garmin fietscomputer, je gemonteerde smartphone of zelfs een horloge. Het systeem toont u waar en de snelheid van naderende voertuigen.

En hoewel dat geweldig is, geeft de nieuwe Garmin Varia RCT715 de zaken een tandje hoger door radar, een helder LED-achterlicht en een ingebouwde 1080p 30FPS-camera die altijd opneemt. Het doet het allemaal.

De meegeleverde radar kan opkomende voertuigen detecteren tot op 140 meter afstand en rijders onmiddellijk waarschuwen. De auto kan u ook overdag zien, dankzij een heldere LED die volgens Garmin tot op anderhalve kilometer afstand zichtbaar is.

Maar nu voegt dit nieuwste product continue 1080p HD-video-opname toe en slaat het automatisch videoclips op in de Varia-app als er een incident of ongeval is.

Volgens Garmin gaat dit nieuwste naar achteren gerichte radarcamerasysteem met achterlicht 4-6 uur per lading mee, afhankelijk van de instelling van het LED-lampje terwijl het nog steeds 24/7 opneemt. Deze keer krijg je USB-C opladen en IPX7 waterbestendigheid, en het wordt geleverd met een 16GB microSD-kaart voor opslag.

De Garmin Varia RCT715 heeft een gebruiksvriendelijk en veilig montagesysteem met hendelvergrendeling dat voor bijna elke fiets geschikt is, dankzij opvulstukken voor ronde, aerodynamische en d-vormige zadelpennen. Het doet een beetje van alles, maar het is de duurste Varia tot nu toe, komt binnen op $ 399. Pak de jouwe via de onderstaande link.