• Sun. Jun 4th, 2023

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Frieza vernietigt ravage in Dragon Ball: The Breakers releasedatum trailer

Dec 21, 2022

[ad_1]

Dragon Ball: The Breakers biedt een unieke draai aan de franchise door een team van spelers samen te laten werken om een ​​door een speler bestuurde schurk op asymmetrische wijze te ontwijken. Een nieuwe trailer zet een van die slechteriken, Lord Frieza, in de schijnwerpers, terwijl ook een lanceringsdatum in oktober wordt bevestigd.

Voor degenen die het niet weten, laat The Breakers een team van niet-bovenmenselijke burgers (waaronder Bulma en Oolong) ontsnappen uit de klauwen van een machtig meesterbrein dat hen heeft opgesloten in een soort zakdimensie. Deze opzichter, bekend als de Raider, verhoogt de inzet door deze gewone gevangenen op te zetten tegen krachtige antagonisten zoals Cell, Majin Buu en, natuurlijk, Frieza. De stedelingen kunnen samenwerken of afzonderlijk om te ontsnappen naar een tijdmachine met behulp van verschillende hulpmiddelen en kunnen blijkbaar de capaciteiten van helden zoals Goku benutten en gebruiken.

De nieuwe trailer belicht Frieza en laat zien hoe spelers vernietiging kunnen regenen als de keizer van het universum. Deze speler kan alle traditionele transformaties van Frieza overnemen (zijn gouden vorm is niet bevestigd) en aanvallen ontketenen, zoals zijn planeetvernietigende Death Ball. Hij ‘krillins’ zelfs een slachtoffer door ze de lucht in te trekken en op te blazen.

Dragon Ball: The Breakers blijft er even wild als humoristisch uitzien, wat zeker in lijn is met de franchise. Het wordt gelanceerd op 14 oktober voor PlayStation, Xbox, Switch en pc. Nieuwsgierige fans kunnen de game van tevoren uitproberen dankzij een reeks gesloten netwerktests die plaatsvinden in het weekend van 6-7 augustus. Daar kun je je voor inschrijven hier.

[ad_2]