• Sun. Dec 4th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Een gewonde, drie gearresteerd in Disney World-vechtpartij

Nov 18, 2022

[ad_1]

Twee groepen kregen ruzie in Disney World, wat resulteerde in arrestaties en een persoon in het ziekenhuis, zeiden functionarissen.

De vechtpartij vond woensdagavond plaats in het Magic Kingdom, volgens een woordvoerder van het Orange County Sheriff’s Office in Orlando, Florida.

“Afgevaardigden voerden hun onderzoek uit en arresteerden vervolgens drie mensen wegens misdrijf”, zei een sheriff in een verklaring. “Eén persoon is lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht.”

Volgens de blog Walt Disney World Nieuws vandaagstond een familie in de rij voor Mickey’s PhilharMagic Concert toen een lid de rij verliet om haar mobiele telefoon te pakken, die ze in haar elektrische transportvoertuig had achtergelaten.

Toen ze probeerde weer in de rij te komen, weigerde een andere familie haar binnen te laten en duwde haar fysiek terug, vertelde een gast aan WDW News Today. EEN confrontatie tussen de families ontvouwde zich buiten nadat de show was afgelopen.

VANDAAG konden ouders deze informatie niet onafhankelijk verifiëren en een woordvoerder van Walt Disney World heeft niet onmiddellijk verzoeken om commentaar geretourneerd.

Er breken af ​​en toe gevechten uit in themaparken.

Deze week, nadat “meerdere” gevechten waarbij tieners betrokken waren, dwongen Knott’s Berry Farm in Buena Park om vroeg te sluiten, heeft het themapark een “nieuw chaperonnebeleid” uitgevaardigd op vrijdagen en zaterdagen “tot nader order”, aldus de organisatie. Gedragscode.

Volgens het nieuwe beleid moeten gasten onder de 17 jaar te allen tijde worden vergezeld door begeleiders van 21 jaar of ouder. Wie zich niet aan het beleid houdt, kan van het park worden verwijderd.

Vorig jaar werd een man uit Las Vegas veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf wegens deelname aan een… Familiegevecht in 2019 in Toontown in Disneyland. Op video, gemaakt door een omstander, is te zien hoe een man op een vrouw spuugt, haar in het gezicht slaat en aan haar haar trekt. Meerdere mensen mengden zich in de worsteling en een oudere vrouw in een rolstoel raakte gewond.

En in 2019 brak er een gevecht uit tussen een groep tieners bij Worlds of Fun in Kansas City, Missouri, volgens het kantoor van de sheriff in Clay County. In een tweetenvoegde de afdeling eraan toe: “Het is jammer dat gezinnen en kinderen hun avond verstoorden door deze gebeurtenissen.”[ad_2]