• Sun. Dec 4th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Een Chromebook opnieuw opstarten

Nov 18, 2022

[ad_1]

Chromebook close-up op Chrome-logo
Konstantin Savusia/Shutterstock.com

Elk apparaat moet opnieuw worden opgestart van tijd tot tijd. Het is meestal een vrij eenvoudig proces dat kleine problemen kan oplossen. Hoe werkt het voor Chromebooks? Laten we kijken.

Vreemd genoeg is er geen manier om een ​​Chromebook in de traditionele zin te “herstarten”. Opnieuw opstarten betekent meestal dat het apparaat zichzelf uit- en weer inschakelt, maar Chrome OS doet dat niet. Dit is waarschijnlijk te wijten aan hoe snel Chromebooks kunnen afsluiten en opstarten. Er zijn twee manieren om het te doen.

VERWANT: Een Android-telefoon geforceerd opnieuw opstarten wanneer deze niet reageert

Eerst gebruiken we de softwarebesturing. Klik of tik op de klok in de taakbalk om het paneel Snelle instellingen te openen.

Tik of klik vervolgens op het aan/uit-pictogram in het menu Snelle instellingen. Hiermee wordt uw Chromebook onmiddellijk afgesloten.

Selecteer de aan/uit-knop.

Nu hoeft u alleen maar op de aan / uit-knop op uw Chromebook te drukken om deze weer op te starten. Dit kan een knop aan de zijkant van het apparaat zijn of een toets op het toetsenbord.

Druk op de aan knop.
HP

De tweede methode gebruikt dezelfde aan / uit-knop om uw Chromebook uit te schakelen. U kunt de knop ingedrukt houden en wachten tot het apparaat is uitgeschakeld, of u kunt erop drukken en vervolgens “Afsluiten” selecteren in het pop-upmenu.

Selecteer "Stilgelegd."

Nu kun je hem weer aanzetten met de aan/uit-knop aan de zijkant van je Chromebook of op het toetsenbord.

Druk op de aan knop.
HP

Dat is alles! De overgrote meerderheid van de besturingssystemen heeft een optie om “Herstarten” het apparaat, wat het een beetje vreemd maakt dat Chrome OS dat niet heeft. Hoe dan ook, Chromebooks worden zo snel afgesloten en opgestart dat het niet veel uitmaakt.

VERWANT: Een telefoon opnieuw opstarten zonder de aan / uit-knop
[ad_2]