• Sun. Jun 26th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Doe mee en maak kans op Game Informer Gold – Het probleem met het Callisto-protocol

Jun 23, 2022


Hoogglans papier. Goudfolie covers. Uniek genummerde nummers. Belachelijk lage oplagen. Dit is Game Informer Gold, een uiterst zeldzaam verzamelobject dat een van jullie kan winnen via deze loterij. Je moet Game Informer Gold in handen hebben om echt te begrijpen hoe groot de upgrade is ten opzichte van onze standaardeditie. Van de toegenomen dikte tot de gouden glans op de omslag, dit is zo high-end als tijdschriften krijgen.

Deze maand is het exemplaar van Game Informer Gold dat voor het grijpen ligt, nummer #346, met het Callisto-protocol. Je kunt niet alleen ons enorme The Callisto Protocol-coververhaal lezen op de beste papier- en printkwaliteit die we bieden, maar er is ook een prachtige Kingdom Hearts-retrospectief, een interview met voormalig Nintendo of America-president Reggie Fils-Aimé en een blik op onder- de-radar horrorspellen die je moet bekijken. Zoals altijd is deze editie van Game Informer Gold een uiterst beperkte oplage. De winnaar van deze loterij krijgt een van deze nummers. Slechts één persoon zal winnen.

Bekijk voor meer informatie over Game Informer Gold deze korte video met onze eerste Game Informer Gold-uitgave #340:

Doe hieronder vóór 4 juli 2022 mee om kans te maken op dit unieke exclusieve verzamelobject. GEEN AANKOOP IS NODIG. De volledige regels zijn hieronder beschikbaar. Velen zullen meedoen, maar er zal er maar één winnen! Veel geluk!