• Sat. Jul 2nd, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Dartmouth College elimineert studieleningen en vervangt ze door beurzen

Jun 24, 2022


HANOVER, NH – Dartmouth College schrapt alle federale en institutionele leningen van zijn niet-gegradueerde financiële steuntoekenningen en vervangt ze door uitgebreide studiebeurzen, te beginnen met de huidige zomerperiode, zei de president van de school.

Momenteel wordt aan Dartmouth-studenten uit gezinnen met een jaarinkomen van $ 125.000 of minder die over typische activa beschikken, hulp op basis van behoeften aangeboden zonder een vereiste leningcomponent.

Dartmouth schrapt nu de leningsvereiste voor studenten van gezinnen met een jaarinkomen van meer dan $ 125.000 die op behoeften gebaseerde financiële hulp ontvangen. Dit zal de schuldenlast voor honderden Dartmouth-studenten met een gemiddeld inkomen en hun gezinnen in vier jaar tijd met gemiddeld $ 22.000 verminderen, zei de school maandag in een persbericht.

Een inzamelingsactie die in 2018 begon, genaamd The Call to Lead, heeft de toewijding van Dartmouth versterkt om een ​​hbo-opleiding toegankelijk en betaalbaar te maken voor de meest veelbelovende en getalenteerde studenten van over de hele wereld en met alle economische achtergronden, zei president Philip Hanlon.

Meer dan 65 families steunden de campagnedoelstelling om leningvereisten van Dartmouth’s niet-gegradueerde financiële steunprijzen te elimineren, door meer dan $ 80 miljoen aan giften toe te kennen aan de schenking.

Dartmouth sluit zich aan bij Ivy League-collega’s Brown University, Columbia University, Harvard University, University of Pennsylvania en Yale University bij het aannemen van geen-leningbeleid, The Dartmouth krant gemeld.