• Sat. Jun 25th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Cryptoprijzen blijven dalen, rechtszaak richt zich op Binance.US en Celsius verplaatst $ 320 miljoen aan digitale activa: Hodler’s Digest, 12-18 juni

Jun 24, 2022


Elke zaterdag komt Hodler’s Digest zal je helpen om elk belangrijk nieuwsverhaal van deze week te volgen. De beste (en slechtste) quotes, adoptie- en regelgevingshoogtepunten, toonaangevende munten, voorspellingen en nog veel meer – een week op Cointelegraph in één link.

Topverhalen deze week

Binance beëindigt ondersteuning voor anonieme Litecoin-transacties

Binance heeft besloten om Litecoin te verbieden (LTC) transacties verzonden via de meest recente MimbleWimble (MWEB)-upgrade van zijn centrale, waarbij wordt opgemerkt dat dergelijke transacties nu zouden resulteren in het verlies van de gerelateerde LTC. Binance schrapt LTC niet volledig, in tegenstelling tot andere beurzen die hebben besloten de cryptocurrency te verwijderen. Onder de wijzigingen luidde de nieuwste Litecoin MWEB-update privacyfuncties in. Het besluit van Binance om de ondersteuning voor deze transacties te beëindigen, komt omdat wereldwijde crypto-regulering een altijd aanwezig brandpunt in de branche blijft.

Ethereum-moeilijkheidsbom vertraagd, maar netwerkadoptie groeit nog steeds

De moeilijkheidsbom, een belangrijk stukje van de puzzel in de overgang van Ethereum naar proof-of-stake (PoS), is vertraagd. Simpel gezegd, de moeilijkheidsbom maakt mining op de huidige proof-of-work (PoW) keten van Ethereum ongewenst om iedereen naar de PoS-keten te duwen. De overstap naar PoS, die naar verwachting in augustus zal plaatsvinden, wordt door Ethereum The Merge genoemd. Ethereum-ontwikkelaars hebben onlangs een succesvolle testnet-samenvoeging afgerond, die simuleerde hoe de echte Ethereum PoS-keten zou uitpakken.

72 van de top 100 munten zijn 90% of meer gedaald: hier zijn de holdouts

Deze week was een zware week voor de crypto-industrie, aangezien de prijzen over de hele linie dramatisch daalden. De totale marktkapitalisatie van de crypto-industrie daalde onder de $ 1 biljoen en daalde met 24%. Van hun hoogste prijzen ooit, zijn 72 van de 100 grootste crypto-activa per marktkapitalisatie met meer dan 90% gedaald. Tijdens deze bearmarkt hebben zelfs marktleiders Bitcoin en Ether respectievelijk 70,3% en 78% verliezen geboekt ten opzichte van hun hoogste punt ooit.

Three Arrows Capital heeft niet aan de margestortingen voldaan: Rapport

De kelderende cryptoprijzen en de grote blootstelling aan het Terra-ecosysteemdebacle hebben een aanzienlijke druk uitgeoefend op Three Arrows Capital (3AC). Het in Singapore gevestigde hedgefonds- en durfkapitaalbedrijf heeft naar verluidt niet voldaan aan de margestortingen van zijn geldschieters. 3AC heeft naar verluidt te maken gehad met meer dan $ 400 miljoen aan liquidaties tijdens de meest recente periode van onrust op de markt en is nu een reddingsoperatie overwegenonder andere opties.

Celsius-uittocht: $ 320 miljoen aan crypto verzonden naar FTX, opnames van gebruikers pauzeren

Recente bewegingen van Celsius hebben speculaties in de crypto-gemeenschap aangewakkerd over de vraag of het platform voor het uitlenen en uitzetten van digitale activa te maken heeft met de geruchtencrisis. Naast het tijdelijk sluiten van opnames van gebruikers, heeft Celsius honderden miljoenen dollars aan digitale activa verplaatst over verschillende platforms, zoals FTX, zonder dat er uitleg wordt gegeven. Een volgend rapport verklaarde dat: Celsius werft juridisch advies aan.

Winnaars en verliezers

Aan het einde van de week, Bitcoin (BTC) is bij $ 20.535ether (ETH) Bij $ 1.079 en XRP Bij $ 0,31. De totale marktkapitalisatie is $ 892 miljard, volgens naar CoinMarketCap.

Onder de grootste 100 cryptocurrencies zijn de top drie altcoin-gainers van de week OKB (OKB) bij 2,43%, Neutrino USD (USDN) bij 0,94% en Helium (HNT) op 0,65%.

De top drie altcoin-verliezers van de week zijn Nexo (NEXO) bij -44,59%, stroom (STROMEN) bij -38,22% en Monero (XMR) bij -36,20%.

Lees voor meer informatie over cryptoprijzen Marktanalyse van CoinTelegraph.

Meest memorabele citaten

“De huidige situatie is op de lange termijn goed voor Bitcoin en reinigt de markt van hefboomwerking, oplichting en oneerlijke instellingen.”

Josef TětekBitcoin-analist en merkambassadeur bij Trezor

“Directieleden zijn het vaak niet over veel eens, maar uit ons onderzoek blijkt dat ze het over één ding overweldigend eens zijn: 95 procent van hen gelooft dat de metaverse een positieve impact zal hebben op hun branche.”

Lareina Yeesenior partner bij McKinsey & Company

“We erkennen dat gekwetste gevoelens onvermijdelijk zijn in een wereldwijde organisatie die optimaliseert voor teamresultaten boven individueel sentiment.”

Kraken

“Na acht jaar professioneel in deze branche te werken, ben ik het zat om over regelgeving te praten, vooral in de Verenigde Staten.”

Meltem DemirorsChief Strategy Officer voor CoinShares

“Wat er met Celsius gebeurt, zal ernstige gevolgen hebben voor de industrie. Het is een niet onbelangrijke speler, en zijn schijnbare mislukking zal rimpeleffecten hebben.”

Mahin Guptaoprichter van Liminal

“Te vaak horen mensen dat je in crypto werkt en hebben ze een vooropgezet idee van hoe dat eruit ziet.”

Alex Wilsonmede-oprichter van The Giving Block

Voorspelling van de week

Bitcoin-handelaren verwachten een ‘lange consolidatie’-fase nu BTC onder $ 21K handelt

De prijs van Bitcoin nam deze week een steile duik en daalde van $ 28.000 naar minder dan $ 21.000, volgens De BTC-prijsindex van CoinTelegraph. De cryptocurrency zette zijn vrije val in het weekend voort en dook onder de $ 19.000.

Onder de mensen die de prijsactie van Bitcoin analyseerden, was Twitter-persoonlijkheid Rekt Hoofdstad. “Als #BTC de oranje 200-weekse MA als ondersteuning blijft houden en de zwarte 200-weekse EMA-cijfers als weerstand… zou $BTC hier een Accumulation Range kunnen vormen, net als in 2018”, tweette de analist op 15 juni. zou consolidatie over meerdere maanden mogelijk maken tot zelfs december 2022.”

FUD van de week

Binance.US geconfronteerd met class-action rechtszaak over LUNA en UST verkoop

Een rechtszaak in Californië tegen Binance’s Amerikaanse vestiging, Binance.US, is opgedoken in de nasleep van de ineenstorting van het Terra-ecosysteem. Onder zijn claims beweert de rechtszaak dat LUNC (voorheen LUNA) en zijn UST-stablecoin niet-geregistreerde effecten zijn en dat Binance.US niet over de juiste wettelijke registratie beschikt.

De regelgever van Iowa beveelt BlockFi om $ 943K te betalen wegens vermeende niet-geregistreerde effectenaanbieding

Gerelateerd aan de actie van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) tegen BlockFi gerapporteerd in februari, is het bedrijf nu geslagen met een boete van ongeveer $ 943.000 door de Iowa Insurance Division. De regelgevende instantie van de staat beweert dat BlockFi niet over de juiste registratie beschikte, naast het aanbieden en verkopen van niet-geregistreerde effecten. Een dwangbevel met betrekking tot “het doen van een onware verklaring van materiële feiten met betrekking tot effecten” ging ook gepaard met de boete.

Elon Musk wordt getroffen door ‘belachelijke’ Dogecoin-rechtszaak van $ 258 miljard

Een class action-rechtszaak heeft tot doel $ 258 miljard uit Elon Musk en twee bedrijven die hij leidt, Tesla en SpaceX, te persen. Het pak wijst met de vinger naar Musk omdat hij zijn status zou hebben gebruikt om winst te maken op Dogecoin, die het pak beschouwt als een piramidespel. Meerdere cijfers uit de digitale activa-industrie hebben het pak geslagen.

Beste CoinTelegraph-functies

Wat kunnen andere algoritmische stablecoins leren van Terra’s crash?

Het grootste probleem dat tot de val van Terra leidde, was dat de reserves te veel onderpand leken te zijn, maar dat was in werkelijkheid niet zo.

Hoe overleef je in een berenmarkt? Tips voor beginners

Bear-markten vertegenwoordigen de meest gevreesde periode in elke investeringscyclus, maar er zijn een paar manieren om voorop te blijven lopen en de storm te doorstaan.

Centrale autoriteiten hebben privacy gedemoniseerd – Crypto-projecten moeten terugvechten

Ondanks dat het een kernhuurder is voor veel cryptoprojecten, is privacy gedemoniseerd door de machthebbers, waaronder wetgevers, regelgevers, banken en academici.