• Sun. Jun 4th, 2023

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Bungie kondigt Destiny 2 Lightfall Showcase aan voor augustus

Jan 4, 2023

[ad_1]

Het voelt als gisteren, Bungie was bezig met de lancering van een van hun sterkste uitbreidingen voor Destiny 2. De heksenkoningin was een enorm succes en nam sprongen met zowel gameplay als verhaal. Nu, na slechts een paar korte maanden, heeft Bungie aangekondigd dat ze klaar zijn om verder te gaan en meer te delen over wat daarna komt, Destiny 2: Lightfall.

Bungie plaagt een aankondigingsshowcase voor Lightfall op 23 augustus

Er is aangekondigd dat Bungie een showcase zal houden op 23 augustus 2022om meer informatie te geven over de toekomst van Destiny 2 en specifiek de Lightfall-uitbreiding. De aankondiging komt via de officiële Destiny 2 Twitter-account, vergezeld van een kleine teaservideo die zinspeelt op wat komen gaat. Bekijk de Twitter-bericht voor jezelf hieronder:

Verwant: Totale tijd verspild aan Destiny en Destiny 2 – Hier is hoe te controleren

In de video kunnen we The Witness horen verklaren dat de kinderen van Sol schreeuwen om redding. Ze gaan verder met uit te leggen dat er genoeg dood en genoeg leven is geweest, en dat we geen stukken meer hebben om te spelen. Dit alles gaat vergezeld van afbeeldingen van The Black Fleet, een onderdrukte Traveler, de Garden of Salvation en de verlaten Levithan. De hele video lijkt ons te waarschuwen dat alles waar we bang voor zijn, eraan komt.

Het is nogal een griezelige boodschap en geeft ons slechts een glimp van wat we volgend jaar van Destiny 2 kunnen verwachten. De kansen lijken zeker niet in het voordeel van de mensheid te zijn, maar wanneer zijn ze dat ooit?

Kijk voor meer informatie over Destiny op Destiny 2 – ‘Een bewaker in glanzend pantser’ Quest-stappen hier op Pro Game Guides.[ad_2]