• Mon. Jul 4th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Beste builds in Monster Train

Jun 24, 2022


Monster Train is een roguelite-torenverdedigingsspel waarbij je aan de kant van het Kwaad staat tegen de krachten van het Goede. Het verhaal is eenvoudig maar opwindend: de hemel heeft de hel bezet en bevroor. Als trouwe dienaar van de onderwereld heb je de taak deze te bevrijden. Om dat te doen, krijg je hulp van de sterkste demon clans (rassen).

5 beste builds in Monster Train

De sleutel tot succes in dit spel is de juiste balans tussen minions, spreuken en de Monster Train-kampioenen. Zonder grote synergie tussen hen zal de hel nooit losbreken. Je moet de beste builds in Monster Train kennen om dat te bereiken.

5. Rector Burnout – Hervormingsopbouw

Melting Rem De Melting Remnant-clan heeft een fascinerend spelmechanisme: ze hebben de neiging om snel te sterven, maar kunnen zelfs nog krachtiger terugkeren. Deze monsters zijn gemaakt van was, dus een burn-out is normaal voor hen. Maar als je dat combineert met een krachtige Rector Flicker-kampioen, krijg je een van de beste builds in de game.

Het idee is om Rector Flicker te hebben met Burn Bright-upgrade, wat hem enorme aanvals- en gezondheidsbonussen geeft. Het nadeel is dat hij Burnout 3 heeft, wat betekent dat hij na drie rondes zal sterven. Soms kan dat een probleem zijn, maar deze keer niet. Als je kaarten met Reform hebt, kun je het gevallen wezen teruggeven aan je hand. De beste optie is in dit geval de gegoten spreuk kaart.

Wat je wilt, is dat je zo min mogelijk minions hebt, zodat je Rector Flicker elke keer kunt ‘herrijzen’. Combineer dit voor maximaal effect met de Verpletterende Demise-spreuk, die willekeurig één tegenstander en één bevriende eenheid doodt. Deze kaart is uitstekend geschikt voor het schoonmaken van vloeren en het upgraden van Flicker door hem te doden, aangezien hij sterker wordt elke keer dat hij zich hervormt.

Verwant: Beginnersgids voor Monster Train

4. Frostbite-opbouw

Stygian Guard en Awoken clans zijn een uitstekende combinatie voor Frostbite build (eenheid loopt één schade per stapel op aan het einde van beurt. Verlaagt elke beurt). Deze debuff geeft je een grote kans om vijanden aanzienlijk te beschadigen als je het goed speelt. Om Frostbite te laten werken, moet je namelijk voet bij stuk houden met minions.

Dat is waar Awoken met hun volgelingen komt. Het heeft een aantal zeer duurzame tankeenheden die goed passen bij de Stygian Guard Frostbite-spreuken. Voor de beste resultaten, selecteer Tethys Titansbane-kampioen en zoek naar kaarten zoals:

 • Rijp beeltenis— Breng alle Frostbite op deze verdieping over naar een eenheid en verdubbel dan de hoeveelheid Frostbite.
 • Titanstooth— Breng vijf schade toe aan vijandelijke eenheden en pas Frostbite 10 toe.
 • Kristallijne zaden—Breng Frostbite 6 aan op vijandelijke eenheden.
 • Kluis kluizenaar-Heeft Sweep-vaardigheid (om elke tegenstander aan te vallen)
 • Awoken Hollow—Verkrijgt 60 gezondheid als je hem speelt.
 • Titan Sentry—Breng Frostbite 3 aan op vijandelijke eenheden.
 • Glaciale zeehond—Breng Frostbite 2 aan op vijandelijke eenheden elke keer dat je een spreukkaart speelt.

3. Primordium-buffetopbouw

Deze build is gericht op de Umbra-clankampioen genaamd Primordium. Hij heeft een interessante monteur waarbij de eenheid hem opeet en alle buffs ontvangt (als je kampioen upgradet om Superfood te hebben). Deze gekke strategie is zeer effectief in combinatie met een Buffet (Primordium kan meerdere keren worden gegeten). Je doel is om sterke minions (tanks) te hebben die lang genoeg kunnen leven om verschillende buffs te ontvangen, zoals:

 • Multistrike— Valt elke beurt een extra keer aan.
 • Stekels—Aanvaller krijgt één schade per stapel.
 • Woede—Buffs de aanval van de volgelingen.
 • Vegen— Valt alle vijandelijke eenheden aan.

2. Imp Build

Om deze build te laten werken, heb je nodig de Shardtail-koningin kampioen van de Hellhorned-clan. Ze heeft twee specialisaties, Imp Parade en Imperialist waar je je op moet concentreren. De eerste geeft je een gestage stroom van Imps, en de laatste schaadt de vijand door deze handlangers te doden.

De strategie is om veel Imps op de vloer te hebben, hun vaardigheden te gebruiken en ze te doden. Imps fungeren als minions/spreuken omdat ze buitengewone krachten hebben maar een lage gezondheid hebben. Dus het is ook een goede optie om ze een paar minions te geven om te buffen. Gebruik voor het beste effect kaarten zoals:

 • Imp-olaat-Doe meer Imps die je in je deck hebt, hoe meer schade je aanricht.
 • Imp-in-a-Box—Voeg twee willekeurige Imps toe aan je hand.
 • Impish geleerde-Retourneer een willekeurig verbruikte spreuk naar je hand.
 • Queen’s impling— Breng 10 schade toe aan de voorste vijandelijke eenheid.
 • Transcendimp-herhaal alle Summon-effecten die in het gevecht zijn geactiveerd

Verwant: Beste clans in Monster Train, gerangschikt

1. Morselbouw

Morsels zijn volgelingen van de Umbra-clan die volgelingen die ze opeten, buffen. Ze zijn geweldig in Morsels zijn volgelingen van de Umbra-clan die volgelingen die ze opeten, buffen. Ze zijn geweldig in combinatie met de Halfschaduw kampioen. Hij heeft kloof vermogen (Glutton-specialisatie) die hem extra bonussen geeft als hij een hap eet.

Het doel van deze build is dus om Penumbra met Morsels te voeren en zijn statistieken op te pompen. Let voor het beste effect op deze kaarten:

 • Morselmaker— Roep Morsels op
 • Morsel Mijnwerker—Geeft aanvals- en gezondheidsbonussen.
 • kannibaliseren—Offer een eenheid en voeg drie willekeurige Morsel-eenheden toe aan je hand.
 • Maken van een hapje—Voeg een Morsel Miner toe aan je hand.

Voor meer informatie over Monster Train, kijk op Monster Train: Alle verbannen kampioenen gerangschikten Combo’s in Monster Train en hoe ze werken op Pro-gamegidsen.