• Sun. Dec 4th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Basketbalcoach Rhode Island strafrechtelijk aangeklaagd voor naakte ‘vettest’ uitgevoerd op mannelijke studenten

Nov 18, 2022

[ad_1]

NIEUWEJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Een succesvol Rhode Island De basketbalcoach van de middelbare school werd donderdag strafrechtelijk vervolgd door autoriteiten die zeggen dat hij jarenlang mannelijke student-atleten vroeg om hun kleren uit te doen terwijl ze alleen met hem waren, zodat hij hun lichaamsvet kon controleren.

Aaron Thomas, 55, die coach was op North Kingstown High School van de jaren 1990 tot hij vorig jaar ontslag nam, wordt geconfronteerd met tweedegraads kindermishandeling en tweedegraads aanranding, procureur-generaal Peter Neronha en North Kingstown Politiechef Patrick Flanagan zei in een verklaring.

De voorgeleiding is gepland voor 19 augustus.

Er is een bericht achtergelaten voor Thomas’ advocaat, John E. MacDonald. MacDonald heeft eerder gezegd dat zijn cliënt onwettig gedrag ontkende en dat de tests waren ontworpen om student-atleten te helpen hun prestaties te verbeteren, vrijwillig waren en schriftelijke toestemming van de ouders vereisten.

VOORMALIG COACH ONDER ONDERZOEK OVER NAAKT LICHAAMSVETTESTS

Een basketbalcoach uit Rhode Island is strafrechtelijk aangeklaagd voor het uitvoeren van naakte 'vettesten' op mannelijke student-atleten.

Een basketbalcoach uit Rhode Island is strafrechtelijk aangeklaagd voor het uitvoeren van naakte ‘vettesten’ op mannelijke student-atleten.

HOE VET IS UW STAAT? UITSPLITSING VAN DE PERCENTAGES VAN OVERZICHT VAN DE STAAT

Hoewel Thomas de tests op meerdere studenten zou hebben uitgevoerd, hebben de aanklachten betrekking op vermeende seksueel contact met twee, zeiden de autoriteiten. Een van hen was jonger dan 14 jaar ten tijde van het vermeende misdrijf dat plaatsvond tussen september 2000 en februari 2002, aldus de autoriteiten.

De andere zaak dateert van ergens tussen september 2019 en februari 2020, zeiden ze.

RHODE ISLAND SLUIT WETGEVING DOOR DIE LERAREN VERhindert SEKSUELE RELATIES TE HEBBEN MET STUDENTEN

Het strafrechtelijk onderzoek begon in november en omvatte interviews met meer dan 30 oud-studenten, evenals docenten, coaches, bestuurders en medische professionals.

[ad_2]