• Sat. Jul 2nd, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

Amazon werkt eindelijk zijn Fire 7-tablet bij en voegt een broodnodige functie toe

May 20, 2022


Amazon's nieuwe Fire 7-tabletserie voor een achtergrond van cementtextuur
Amazon, SrsPvl Witch/Shutterstock.com

Amazon heeft eindelijk zijn populaire geüpdatet Fire 7 en Fire 7 Kids-tablets, en wauw, wat een fantastische upgrade is het! Beide tablets kregen een volledige reeks nieuwe hardware-upgrades, een verbeterde levensduur van de batterij, soepelere prestaties en, het beste van alles, ze hebben nu allebei USB-C-poorten.

We weten het niet zeker waarom het kostte Amazon zoveel jaren om micro-USB te dumpen en USB-C naar zijn 7-inch tablet te brengen. Het is tenslotte Fire HD 8-tablet heeft dat type connector nu twee jaar. Hoe dan ook, we zijn blij om deze functie te zien, omdat dit betekent dat deze tablets waarschijnlijk veel sneller zullen kunnen opladen dan voorheen (hoewel Amazon dit nog moet bevestigen).

Verder heeft de Fire 7 nu een quad-coreprocessor die 30% sneller is dan zijn voorganger, en hij heeft twee keer zoveel RAM. Dat zou het gemakkelijker moeten maken om intensievere apps uit te voeren en zelfs tussen meerdere apps te schakelen zonder merkbare vertraging. De tablet heeft een verwachte batterijduur van 10 uur, zelfs als je die tijd besteedt aan het kijken naar Netflix op het 7-inch 1024x600p-scherm of aan het spelen met andere apps. Natuurlijk heb je ook toegang tot Alexa op de tablets.

Wil je foto’s of videogesprekken voeren met de Fire 7? Geen probleem. Het heeft nu 2MP-camera’s aan zowel de voor- als achterkant van het apparaat en kan video’s in 720p HD ondersteunen. Dat is zeker niet de beste camerahardware die we op een tablet hebben gezien, maar hey, het is beter dan niets.

De kinderversie van de tablet wordt geleverd met een kleurrijke, kindveilige hoes, een eenjarig abonnement op Amazon Kids+ en een garantie van twee jaar op het apparaat. Amazon Kids+ kan je kinderen dagenlang bezig houden, dankzij het uitgebreide aanbod aan gezinsvriendelijke educatieve inhoud van PBS Kids, National Geographic, Disney+, Sesamstraat Workshop en meer.

De Fire 7-tablets zijn nu beschikbaar voor pre-order op de site van Amazon en worden officieel uitgebracht op 29 juni. Er zijn ook een paar configuraties waaruit je kunt kiezen, met opties voor 16 of 32 GB aan opslagruimte. De standaard Fire 7 is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, denim en roze. Je kunt kiezen voor de versie met lockscreen-advertenties voor $ 59,99, of de vervelende advertenties helemaal overslaan met de advertentievrije versie die $ 74,99 is. De Fire 7 Kids-tablet wordt geleverd in blauw, paars of rood, met dezelfde opslagopties, en begint bij $ 110.

Nieuwe tabletwaarschuwing!

Amazon Fire 7

Pre-order de onlangs bijgewerkte Amazon Fire 7- en Fire 7 Kids-tablets vandaag nog!

Bron: Amazone