• Fri. May 20th, 2022

CNTech News

Senaste tekniska nyheter och uppdateringar

6 beste Batman-spellen

May 14, 2022


Afbeelding via Batman Arkham YouTube

Batman heeft veel populaire games aan hem gewijd, en met zo veel games is het moeilijk om er maar één te kiezen. Hieronder vindt u enkele van de beste Batman-games tot nu toe.

De beste Batman-games tot nu toe

6 – Batman: The Telltale Series

Afbeelding via Telltale

Batman: The Telltale Series heeft de moeilijke taak gehad om een ​​leuke Batman-game te maken zonder gevechten. Telltale nam Batman en liet spelers de aantrekkingskracht van zijn kap voelen terwijl ze de schijn als Bruce Wayne behielden. Het is niet het beste Batman-verhaal, maar het doet het goed genoeg om memorabel te zijn en het bekijken waard als je een fan bent.

5 – Batman: Arkham Knight

Afbeelding via Rocksteady Studios

Arkham Knight had last van de Batmobile. Ik weet zeker dat fans de Batmobile niet zo zouden haten als Rocksteady, de ontwikkelaar van de game, niet zo hard zou proberen om hem in de game op te nemen. Hoewel het verhaal enigszins voorspelbaar was, is het nog steeds een van de beste Batman-games die momenteel op de markt zijn. De game is best vermakelijk, behalve de Batmobile.

4 – LEGO Batman 2: DC Super Heroes

Afbeelding via TT Games

Over het algemeen zijn LEGO-spellen leuk, maar LEGO Batman heeft bewezen hoe leuk ze kunnen zijn. We beschouwen de tweede als de beste van de drie LEGO Batman-games. Het heeft de beste puzzels, het beste verhaal en is het leukste om te spelen. Bovendien voelt het niet alsof het ons dwingt om met elk personage te spelen en ze te introduceren zoals het derde deed.

3 – Onrecht 2

Afbeelding via NetherRealm Studios

Het verhaal van Injustice: Gods Among Us ging verder in Injustice 2. Het heeft enorme verbeteringen in maatwerk en gevechten, en is misschien wel de beste superheldenvechter die er is. Het blijft trouw aan de strip, maar is anders genoeg om te worden beschouwd als zijn eigen inzending in de overlevering van Batman. Het heeft de donkere Batman die wordt getoond in Arkham Asylum, en met Kevin Conroy als Batman en Mark Hamill als de Joker.

Verwant: Is Batman echt dood in Gotham Knights?

2 – Batman: Arkham Asylum

Afbeelding via Rocksteady Studios

Dit was de game die superheldengames naar de top hielp. Voorheen werden superheldenspellen beschouwd als shovelware. Zodra Rocksteady een donkere en ruige wereld creëerde waarin Batman zijn komische tegenhanger evenaarde, veranderden de dingen. Het is geweldig vanwege het onverslaanbare verhaal en het introduceerde vloeiende en soepele gevechten, die nog steeds worden gebruikt.

Bovendien heeft het Kevin Conroy als Batman en Mark Hamill als The Joker, wat elke Batman-game zou moeten hebben.

1 – Batman: Arkham City

Afbeelding via Rocksteady Studios

Batman: Arkham City is de beste manier om Gotham als Batman te ervaren. Hoewel het niet de hele stad is, is het groot genoeg dat het tijd kost om van het ene eind naar het andere te komen. Het heeft een geweldig verhaal en spelers kunnen zo vaak door de stad patrouilleren als ze willen. Met Arkham City wisten fans dat Arkham Asylum niet eenmalig was: Rocksteady vond de formule voor het maken van geweldige superheldengames.

Ga voor meer informatie over Batman-games naar Heeft Gotham Knights snel reizen? of Maakt Suicide Squad: Kill the Justice League deel uit van het Arkham-universum? hier op Pro Game Guides!